Attractie personeelsfeest huren

Attractieverhuur Bartelds-Witzand amusement verzorgt al vele jaren attracties op vele evenementen. Wij kennen een zeer breed assortiment aan attracties zoals zweefmolens, springkussens en bungee trampolines. Niet alleen kunt u attracties huren maar ook kunt u bij ons terecht om foodstands te huren zoals een suikerspin-, popcorn– en wafelkraam. Door het brede assortiment is er altijd wel een attractie die bij uw evenement past.

Attracties voor personeelsfeest

Bij ons vindt u alle attracties om een succesvol personeelsevenement of teamdag te organiseren. Wat het thema van het evenement ook is, in ons grote assortiment aan attracties zit vast en zeker iets bij wat bij u past. Wanneer u een personeelsuitje gaat organiseren is er genoeg om over na te denken. Wij nemen daarom ook alle zorgen uit handen als het gaat om de attracties. Wij van Bartelds-Witzand bezorgen de attracties en halen ze ook weer op. Ook worden de attracties door enthousiaste mensen begeleid!

Personeelsfeest

De attractieverhuurder uit Emmeloord

Bartelds-Witzand amusement is gevestigd in Emmeloord maar bezorgt de attracties door het hele land. Of het nu gaat om zweefmolens in Tilburg, springkussens in Rotterdam of draaimolens in Zwolle, Bartelds-Witzand zorgt dat alle attracties op de gewenste locatie worden afgegeven. Wanneer u de attracties liever zelf wilt afhalen, omdat dat het voordeligste optie is, is dat natuurlijk ook mogelijk!

Voor het huren van springkussens tot draaimolens

De attracties van Bartelds-Witzand zijn uniek en opvallend. Denkt u eens aan het huren van een springkussen, draaimolen, heartbreaker, quad, kinderboerderij of bungee trampoline. Met het huren van deze attracties haalt u echt een feestje in huis. Bij Bartelds-Witzand kunt u terecht voor het huren van attracties voor jong en oud. Of het nu gaat om bedrijfsfeestjes, kinderfeestjes of een festival: Bartelds-Witzand heeft altijd de geschikte attracties voor u in huis om uw evenement van top tot teen compleet te maken.

Veilige attracties

Bij Bartelds-Witzand kunt u uitsluitend attracties huren van zeer goede kwaliteit. Veiligheid staat bij ons op nummer 1 en daarom verhuren wij alleen attracties die voldoen aan de veiligheidseisen van de wet. Voor het huren van een veilige attracties zoals springkussens, zweefmolens en treintjes kunt u bij Bartelds-Witzand terecht.

Contact ons via onderstaand formulier

Of bel ons op 0527-611113

 Mocht u nog vragen hebben, of wilt u meer weten over één of meerdere van onze attracties. Neem dan zeker contact met ons op, telefonisch, per mail of via onderstaand contactformulier.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld